KETO-osallistuminen


Espoon kaupunki järjesti messut kestävän kasvun ratkaisuille. Vierailijat olivat vaikuttuneita tuotteestamme ja siitä, miten se auttaa kaupunkia saavuttamaan kestävät tavoitteensa ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen.

Voittaminen Techchillissa


Nelinor on yksi voittajista Techchill kilpailussa Latviassa. Nelinor voitti 5000 euron arvoisen ilmapallon. Tapahtuma oli erittäin hauska ja inspiroiva, ja aiomme palata ensi vuonna.

Grid Battery sai kasvojenkohotuksen


Olemme vaihtaneet LED-valon akun lataustason ilmaisimen ja parantaneet koteloa. Kaikki hyvät ominaisuudet ovat edelleen mukana, ja se toimii samalla tavalla.

Nelinor sijoittuu Top 5:een sTARTUp Day Virossa


Osallistuimme sTARTUp Day Viro -tapahtumaan ja pääsimme viiden parhaan joukkoon yli 300 startupin joukosta. Oli hienoa esitellä ratkaisuamme yli tuhannelle ihmiselle ja saada paljon positiivista palautetta.

Uusi sijainti


Nelinorista tuli osa A Gridia. Nyt voit löytää meidät yhdestä Pohjois-Euroopan suurimmista liikekeskuksista.

GES nousee lippulaivatuotteeksemme


Olemme pitäneet lukuisia kokouksia alan asiantuntijoiden ja mahdollisten asiakkaiden kanssa kuullaksemme heidän näkemyksiään siitä, mitä tarvitaan energiakriisin ratkaisemiseksi. Olemme työskennelleet kovasti vastataksemme odotuksiin. Uskomme, että uusi tuotteemme GES hyödyttää kaikkia osapuolia, kuten energiantuottajia, jälleenmyyjiä, verkkoja ja kuluttajia.

Nelinor osallistuu Ilmastovaikutuspäivään


City Climate Impact Day on koko päivän tapahtuma, joka järjestetään Cleantech Scandinavian toimesta 16. kesäkuuta 2022 H22 Expon aikana Helsingborgissa. Tapahtuman tavoitteena on parantaa yhteistyötä tärkeiden sidosryhmien välillä matkalla kohti ilmastoneutraalia kaupunkia ja se kokoaa yhteen noin 250 päätöksentekijää eri puolilta Eurooppaa.

Uusi tuotelanseeraus Kevätnäyttelyssä


Näyttelypäivät olivat jännittäviä, kun esittelimme uuden tuotteemme vierailijoille. Saimme neljän päivän aikana runsaasti kiinnostusta, ideoita, räätälöintipyyntöjä ja tilauksia. Palaamme takaisin ensi vuonna!

Energia-alan innovaatiopalkinnot


Nelinor sai ehdokkuuden arvostetulle palkinnolle osana EnergyWeek-tapahtumaa, merkittävää tilaisuutta, joka järjestettiin Vaasassa, Suomessa. Tämä tunnustus oli merkittävä saavutus, ja se osoittaa Nelinorin sitoutumisen energia-alan innovaatioihin.

Useita kumppanuuksia allekirjoitettu Arabiemiraateissa


Nelinor käynnisti markkinoillepääsyprojektin Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Kiinnostus ylitti odotukset, ja asiakkaat olivat innoissaan allekirjoittaessaan kumppanuussopimuksia jo ensimmäisessä tapaamisessa.

Kumppanuus Siklan kanssa


Sikla alkaa tarjota Nelinorin ohjaus- ja seurantaratkaisuja valinnaisena päivityksenä kaikille asuntosegmentin asiakkailleen. Lisää yhteistyötä Nelinorin ja Siklan välillä on luvassa tulevina kuukausina. Käy Siklan verkkosivuilla nähdäksesi heidän houkuttelevat kodit ja hankkeensa.

Maapala varattu: Nelinorin off-grid rakennus on tulossa!


Tämä aurinkoinen maa-alue tullaan käyttämään Nelinorin off-grid rakennuksen rakentamiseen. Rakennus toimii kehityspaikkana ja esittelytilana kaikille Nelinorin nykyisille ja tuleville ratkaisuille.

Pilotti yhdessä VAV Housingin kanssa


Nelinor on tarjonnut energianseurantaratkaisun VAV:lle osana pilottiprojektia. VAV on lähettänyt kyselyn pilottiosallistujille kysyen: "Mikä on suurin energiankuluttaja kodissasi?" Olemme vertailleet heidän vastauksiaan kotiensa kautta saadun mittausdatan kanssa yhteensä 42 tehonsensorin avulla. Yhdessä tapauksessa arvioitiin suurimmaksi energiankuluttajaksi saunaa ja teini-ikäistä, joka pelaa tietokonepelejä, mutta todellisuus osoitti, että se oli itse asiassa vanha pakastin ja ilmanvaihtojärjestelmä. Tämä osoittaa energianseurantaratkaisun tärkeyden, kun se osoittaa todelliset ongelmat energiankulutuksessa.

Muutto Lauttasaareen


Nelinor toimi Startup Saunan tiloissa Kiuas-ohjelman aikana. Oma toimiston tarve kasvoi, kun tarvittiin enemmän tilaa laitteiden säilyttämiseen ja kehitystyöhön. Lauttasaari on erittäin mukava alue, jossa on helppo pääsy luontoon, rannalle, kauppoihin, metrolle ja hyviin ravintoloihin.

Smart Energy Accelerator


Nelinor on valittujen harvojen joukossa, jotka ovat liittyneet Smart Energy Acceleratoriin. Saatiin erittäin arvokasta apua laitteiden valmistuksessa.

Nelinor on rekisteröity


Nelinor valmistui Kiuas-ohjelmasta, ja ohjelman aikana annettiin neuvoa viivästyttää yrityksen virallista perustamista siihen saakka, kun asiakkaita on valmiina maksamaan. Tämä oli se hetki Nelinorille, joten tästä lähdetään :)